Γευστικές εμπειρίες espresso 
Βάζεις καφέ για μονό espresso και εκχυλίζεις 20ml. Έχει περισσότερη ένταση και λιγότερη καφεΐνη.
Γέμισε ένα ποτήρι με 4-5 παγάκια και εκχύλισε ένα διπλό espresso (50ml), αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον καφέ, αφού γίνεται αποφυγή του χτυπήματος.
Παρασκευάζεις διπλό espresso και εκχυλίζεις 50ml.
Φτιάχνεις καφέ για μονό espresso και εκχυλίζεις 30ml. Έχει λιγότερη ένταση στη γεύση αλλά περισσότερη καφεΐνη.
Εκχυλίζεις σε γυάλινο ποτήρι 40ml espresso και προσθέτεις 120ml διογκωμένο γάλα, απολαμβάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ γάλακτος και καφέ.
Βάλε σε ένα ποτήρι μια μπάλα παγωτό και στη συνέχεια την περιχύνεις με ένα μονό espresso.
Views: 0
Comments are closed.